Audició de L'Eix del Mal a Duduá amb Elsa de Alfonso i Martí Sales

L'Eix Del Mal

és una associació cultural discòfila, d’aficionats als discos fonogràfics, l’objectiu de la qual és la divulgació de la música popular contemporània en el seu vessant més underground, donant a conèixer obres de formacions emergents, oblidades o ignorades pel seu escàs interès comercial. Amb aquesta finalitat L’Eix del Mal publica un àudio-blog, programa audicions periòdiques i organitza el Maldaltura_Festival de Música Independent de Llessui, un poblet als Pirineus.

L’Eix Del Mal recupera l’esperit de l’associació pro-música Discòfils que en el seu manifest de l’any 1935, signat per personalitats de diversos àmbits culturals, exhortava els ciutadans amants de la música a unir-s’hi, tot remarcant l’interès intrínsec del disc, així com el seu paper culturitzador per als aficionats que en volguessin gaudir. 

Pots seguir les activitats de L’Eix Del Mal al 

seu blog

.

L'Eix Del Mal

 celebra l'Audició #09 a 

Duduá

!

L'esdeveniment consisteix en l’escolta de dos discos, prèvia introducció a càrrec dels encarregats de la tria. Mentre s'escolta la música està permès comentar amb altres assistents i inclús ballar, si s'escau. 

Moritz 

convida a cervesa.

Selecció de discos a càrrec de:

- ELSA DE ALFONSO (Elsa de Alfonso y Los Prestigio...)

- MARTÍ SALES (Escriptor, traductor, músic...)

Dia:

Diumenge, 01 de febrer del 2015.

Hora:

12:30 h.

Lloc: Duduá. Carrer del Diluvi 5

Podeu veure l'event

aquí

.

Us hi esperem!